Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De zogenaamde Kotten hebben sinds de 14e eeuw vorm gegeven aan de geschiedenis van de messenstad Solingen. De massieve wetstenen werden aangedreven met pure waterkracht en de wereldberoemde messen werden met de hand geslepen. De serie Böker Cottage-Craft koksmessen zet op indrukwekkende wijze de erfenis van dit traditionele vakmanschap voort en maakt indruk met een zorgvuldig gekozen selectie van klassieke materialen. Bijzonder opmerkelijk is het gebruik van het niet-roestvaste koolstofstaal C75, dat na een korte gebruiksperiode de typische blauwgrijze patina vormt. Het inheemse pruimenhout dat voor de handgrepen wordt gebruikt, is hard, dicht en fijnporig, heeft een uniforme structuur en een opvallend kleurenspectrum. In navolging van de eeuwenoude traditie van de Solingen-messenproductie, zijn de handgreepschalen met massief messing klinknagels op de doorlopende tang van het lemmet gemonteerd.
Een mes dat ook in Europa steeds populairder wordt, is de Santoku. Het is van oorsprong een Japanse lemmetvorm voor een mes. Vertaald betekent de naam "De Drie Deugden", het is even geschikt voor vlees, vis en groenten. Dankzij het brede lemmet is de Santoku bijzonder gemakkelijk te hanteren.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegenis toegevoegd aan uw winkelwagen.
momenteel uitverkocht